Πρεμιέρα για το ¨Ήταν όλοι τους παιδιά μου¨ του Άρθουρ Μίλλερ έχει το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, την Παρασκευή 13 Μάϊου 2022, σε σκηνοθεσία Αλεξανδροπούλου Όλγας.

Δείτε περισσότερα…
Ήταν όλοι τους παιδιά μου

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…. FULL MONTY – ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ. Τον ΙΟΥΛΙΟ του 2021 στο θεατρόκηπο του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης (Οδός Ευάγγελου Α. Μουτσόπουλου)

Δείτε περισσότερα…
τα πάντα όλα
Τα πάντα όλα…

Ένα είδος επιθεώρησης με ένα ποτ πουρί από κομμάτια του Ελληνικού Κινηματογράφου συνδεδεμένα και σκηνοθετημένα από την Ολγα Αλεξανδροπούλου.

Δείτε περισσότερα…
Σαν Ελληνική ταινία αφίσα
Σαν Ελληνική ταινία αφίσα

Την κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ, με τίτλο «Κούκου….» παρουσίασε το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, τον Μάρτιο του 2019, σε σκηνοθεσία Όλγας Αλεξανδροπούλου…

Δείτε περισσότερα…
Κούκου αφίσα
Κούκου αφίσα

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ανοίξε την αυλαία του τον Νοεμβρίου 2018 με την θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευταξοπούλου.

Δείτε περισσότερα…
Ποντικοπαγίδα αφίσα
Ποντικοπαγίδα αφίσα

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ανοίξε την αυλαία του τον Απρίλιο του 2018 με την θεατρική  παράσταση « Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Μ. Ρέππα και Α. Παπαθανασίου. Την  σκηνοθεσία είχε η κα. Όλγα Αλεξανδροπούλου.

Δείτε περισσότερα…
Συμπέθεροι από τα τίρανα αφίσα
Συμπέθεροι από τα Τίρανα αφίσα

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης ολοκλήρωσε την θεατρική του περίοδο 2017 με το παραμύθι για μικρούς και μεγάλους “Ο Μάγος του Οζ” του Φρανκ Μπάουμ σε διασκευή-σκηνoθεσία Ελένης Ευταξοπούλου.

Δείτε περισσότερα…
Ο μάγος του οζ αφίσα
Ο μάγος του Οζ αφίσα

Την παράσταση «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» του Ντάριο Φο ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης τον Μάρτιο του 2017, σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη.

Δείτε περισσότερα…
Δεν πληρώνω δεν πληρώνω αφίσα

Το Θεατρικό εργαστήρι Μεσσήνης άνοιξε την αυλαία του με τρία κωμικά μονόπρακτα του του Νικ. Λάσκαρη, τον Δεκέμβριο του 2016 σε σκηνοθεσία Ελένης Ευταξοπούλου.

Δείτε περισσότερα…
Οι ιστορίες της οδού Μαυρομιχάλη αφίσα
Οι ιστορίες της οδού Μαυρομιχάλη αφίσα

Τη γνωστή θεατρική παράσταση των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», ανέβασε τον Μάρτιο του 2016 το Θεατρικό Εργαστήρι της Μεσσήνης. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο «Νησιώτης» ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης.

Δείτε περισσότερα…
Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός αφίσα

Πρεμιέρα έκανε τον Φεβρουάριο του 2015, στη Μεσσήνη ο “Κατά φαντασίαν ασθενής” του Μολιέρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης. Η σκηνοθεσία ήταν του Περικλή Αλμπάνη,

Δείτε περισσότερα…
Ο κατά φαντασίαν ασθενής αφίσα

Πρεμιέρα έκανε το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης με το “Δον Καμίλο” του καταγόμενου από τη Μεσσήνη συγγραφέα Σωτήρη Πατατζή, τον Φεβρουάριο του 2014. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης, επίσης από τη Μεσσήνη.

Δείτε περισσότερα…
Δον Καμίλο αφίσα

Πρεμιέρα έκανε τον Φεβρουάριο του 2013 η θεατρική παράσταση “Ο αχόρταγος” του διαχρονικού Δημήτρη Ψαθά από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης σε σκηνοθεσία του καταγόμενου από τη Μεσσήνη ηθοποιού Περικλή Αλμπάνη.

Δείτε περισσότερα…
Ο αχόρταγος αφίσα

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης έκανε πρεμιέρα τον Μαρτίο του 2012, με την κωμωδία « λίγο – πολύ τρελούτσικοι», βασισμένη στο θεατρικό έργο του Νηλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι». Η σκηνοθεσία της παράστασης ήταν της κας Εύης Δημητροπούλου.

Δείτε περισσότερα…
Λίγο πολύ τρελούτσικοι αφίσα

Την κόμισσα της φάμπρικας ανέβασε το Θεατρικό εργαστήρι Μεσσήνης το 2011, σε σκηνοθεσία Κ. Γκέκα.

Δείτε περισσότερα…
Η κόμισσα της φάμπρικας αφίσα

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης άνοιξε την αυλαία του το 2010 με την παράσταση Φωνάζει ο κλέφτης του Δ. Ψαθά σε σκηνοθεσία Κ. Γκέκα.

Δείτε περισσότερα…
Φωνάζει ο κλέφτης αφίσα

Οι Φίλοι του Κώστα Μουρσελά ήταν το έργο που ανέβηκε το 2009 στο Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης σε σκηνοθεσία Κώστα Γκέκα.

Δείτε περισσότερα…
Οι φίλοι αφίσα

Οι ερασιτέχνες δημιουργούν…παραστάσεις

Ερασιτέχνης < ερασι- (< ἔραμαι) + -τεχνης (< τέχνη), δηλαδή ένας ερασιτέχνης είναι εραστής της τέχνης! Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης με τους εραστές της τέχνης του θεάτρου, όλα αυτά τα χρόνια ανέβασε παραστάσεις του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

https://www.youtube.com/channel/UCk8QMugUHZYvowJe22nyugQ

Από τη δική μας σκηνή περάσανε οι Φίλοι (του Κ. Μουρσελά) ενώ μετά “Φωνάζει ο κλέφτης” (του Δ. Ψαθά ). Από την άλλη η “Κόμισσα της φάμπρικας” (των Κ. Πρετεντέρη, Α. Γιαλαμά) ήταν “Λίγο πολύ τρελούτσικοι’ (του Νηλ Σαιμον) .

“Αχόρταγος” (του Δημ. Ψαθά) δεν ήταν ο “Δον Καμίλο” (του Σωτ. Πατατζή ) ούτε και “Κατά φαντασίαν ασθενής” (του Μολιέρου ). Τώρα αν “Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός” (των Μ. Ρέππα- Θ. Παπαθανασίου) δεν απασχόλησε καθόλου τις “Ιστορίες της οδού Μαυρομιχάλη” αλλά όλοι αναφώνησαν “Δεν πληρώνω δεν πληρώνω” (του Ντάριο Φο).

Μέχρι και στον “Μάγο του Οζ” (του Φρανκ Μπάουμ ) θα πήγαιναν για να γλυτώσουν “Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα” (των Ρέππα- Παπαθανασίου ) αλλά πιαστήκαν στην “Ποντικοπαγίδα” (της Αγκάθα Κρίστι ).

Σαν παιδιά που παίζουν “Κούκου” τσα (του Ζωρζ Φεϋντώ) χαρήκαμε το ταξίδι μας στο “Σαν Ελληνική ταινία”.

Και τώρα έχουμε στο Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης “Άντρες έτοιμοι για όλα”!