Το “Όταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα” έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2018, από την εφηβική ομάδα των θεατροπαιχνιδιών του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσήνης, στο «Δασκαρόλειο» (αίθουσα ΘΕΜ, 2ος όροφος), σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Ελένης Ευταξοπούλου.

Συντελεστές Παράστασης Όταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα

Η διδασκαλία, σκηνοθεσία, επιλογή μουσικής και κοστούμια  ήταν της Ελένης Ευταξοπούλου, το σκίτσο της αφίσας της Μαίρης Ελευθερίου, ο ήχος και τα φώτα του Σταύρου Ανδριανόπουλου.

Έπαιξαν οι Ερασιτέχνες Ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά) :

Νίκος Ανδριανόπουλος, Βασίλης Βασιλόπουλος, Σαβίνα Ζέππου, Όλγα Λαμπροπούλου, Γιώργος Μπάκας, Ελένη Πετροπούλου, Νίκη Πούπουζα, Αφροδίτη Ρούτση.

Υπόθεση όταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα

Όταν το «Συναντώντας το 100% τέλειο κορίτσι ένα όμορφο πρωινό του Απρίλη» του Χαρούκι Μουρακάμι https://them.gr/?p=4320 συναντά τους «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του W. Shakespeare ή την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» του Μίτσελ Γκοντρί ή το «Big fish» του Tim Burton ή ένα ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, τι μπορεί να συμβεί;

Η συνεχής αναζήτησή της αγάπης και του ιδανικού, καμιά φορά μας φέρνει πάλι στα ίδια βήματα που κάναμε όταν ξεκινήσαμε. Είναι οι πράξεις μας ένα συνεχές δρομολόγιο με μοναδικές αποσκευές τις αναμνήσεις μας ή όλα ήταν προγεγραμμένα ήδη στο DNA μας; Η απάντηση δεν δόθηκε ποτέ. Ούτε εμείς θελήσαμε να την ψάξουμε, μόνο να την γιορτάσουμε.

Μια γιορτή για τον έρωτα και την αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή και στιγμή συναντιέται με την ζωή μας. «Μερικές φορές το πεπρωμένο είναι σαν μια μικρή αμμοθύελλα που αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση» Χ. Μουρακάμι.