Μαθήματα- Τμήματα

Οι εγγραφές μας ξεκινάνε τέλη Σεπτέμβρη και το 1ο μάθημα είναι συνήθως το 1ο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται τέλος Μάη με μία τελική παρουσίαση – δραματοποίηση της δουλειάς που έχουμε κάνει. Κατά τη διάρκεια του έτους τα θεατροπαιχνίδια συμμετέχουν και στις Χριστουγεννιάτικες αλλά και στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου μας. Επίσης μέσα στο έτος διοργανώνονται δύο μαθήματα με παιδί και γονέα μαζί!

Αναλόγως με τη συμμετοχή οργανώνονται και τα τμήματα του κάθε έτους. Οι ηλικίες ξεκινάνε από 4 ετών εώς και 17 ετών.

Τα μαθήματά μας ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και τελειώνουν την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου. Έχουμε τμήματα για όλες τις ηλικίες από 4 ετών μέχρι 17.

Κατά τη διάρκεια του έτους τα θεατροπαιχνίδια συμμετέχουν σε αρκετές από τις εκδηλώσεις του δήμου μας αλλά οργανώνουμε και τις δικές μας.

Οι γονείς έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τους δασκάλους κατόπιν ραντεβού. Υπάρχουν και δύο συναντήσεις μέσα στο έτος στις οποίες οι γονείς μπαίνουν στο μάθημα και παίζουν με τα παιδιά τους. Στο τέλος αυτών των διοργανώσεων οι γονείς μπορούν να ρωτήσουν τον δάσκαλο για το παιδί τους.

Η Επιτροπή μας

Η Eπιτροπή μας ιδρύθηκε το 2013 και συνεχίζει τη δράση της μέχρι και σήμερα με την αρωγή και επιμέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Θ.Ε.Μ.

Αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 5 μέλη: Ελευθερίου Μαίρη, Ιντζέπελη Αγγελική, Λαμπροπούλου Ιωάννα, Πανταζοπούλου Έλενα και Τζώρτζη Κατερίνα.

Η ομάδα μας είναι εθελοντική και με χαρά θα δεχόταν νέα μέλη.

Το όραμά μας είναι να ανθίσει ο πολιτισμός μέσα από τη νέα γενιά. Μια γενιά σκεπτόμενων ανθρώπων!